VELUX Steplösningar

Design som skapar maximalt med dagsljus

Ny prisbelönt produkt

Logo of Archiproducts Design Awards – Longlisted 2019

Vi presenterar ett bättre sätt att designa för att släppa in dagsljus som ökar välbefinnandet. Den nya VELUX Steplösningen är en lösning med takljusmoduler för stora atrier som ger maximalt med dagsljus och ökar estetiken samt kvaliteten.

Takljus – Step-lösning inifrån

Tre nya sätt att designa med dagsljus

Flera studier visar att dagsljus och frisk luft förbättrar vår hälsa och vårt välbefinnande. VELUX Step-lösning är en perfekt lösning för att tillföra dagsljus och frisk luft i kommersiella byggnader.
Välj mellan tre olika varianter:

Viktiga fördelar med VELUX Steplösning

Den nya VELUX Steplösningen omfattar en unik stegstruktur som medför ett antal fördelar när du designar atrier:

 • Maximalt med dagsljus
 • Enhetlig och elegant design
 • Integrerad dränering

Maximalt med dagsljus

VELUX Steplösning är särskilt utformad för flera rader av takljus utan kraftiga balkar som stör intrycket. På det här sättet ger hela systemet ännu bättre utblick, utan att göra avkall på estetiken eller kvaliteten.

Enhetlig och elegant design

Tack vare de tunna stödbalkarna ger VELUX Steplösning maximalt med dagsljus med en minimalistisk design. Dolda motorer skapar en elegant och enhetlig estetik då alla ventilationsmoduler ser ut som fasta moduler, även när de är stängda.

Integrerad dränering

Lösningen är komplett med fabriksfärdiga intäckningsplåtar. Dessa sammanbinder raderna med takljus och säkerställer dränering av vatten mellan raderna.

Besöka produktsidan för Steplösningar

Vill du veta mer?

VELUX Steplösning

Design som skapar maximalt med dagsljus

e-bok

​Ladda ner e-boken och lär dig hur den sammankopplade och eleganta utformningen av VELUX Steplösningen ger maximalt med dagsljus och ett bekvämt inomhusklimat.

VELUX Step lösning - e-bok

Kontakt

Om du har tekniska frågor eller behöver ett prisförslag kan du kontakta oss.

Komfort du kan kontrollera

En central funktion i den modulära Step-lösningen är möjligheten att kontrollera inomhusmiljön helt. Varje modul kan anpassas med flera specifika funktioner, som olika glas, rullgardiner och elektrisk ventilation. Dessa specifikationer säkerställer att inomhuskomforten inte påverkas av temperatur, bländning eller brist på ventilation.

Varför välja VELUX takljusmoduler?

När du väljer VELUX Step-lösning får du också följande fördelar:

 • Du kan ägna mindre tid åt att specificera och mer tid åt att designa din lösning 
  Den modulära utformningen av våra takljusmoduler gör att du snabbt kan skissa upp din design och få en exakt bild av hur slutresultatet kommer att se ut.

 • Tre gånger snabbare installation 
  Våra takljusmoduler är prefabricerade och installationsklara. Modulerna har allt du behöver för att kunna montera dem och snabbt täta din byggnad.

 • Garanterad prestanda
  Alla komponent i våra takljuslösningar är noggrant testade och integrerade i en kontrollerad fabriksmiljö, vilket säkerställer korrekt montering och prestanda.

Läs mer om fördelarna med VELUX takljusmoduler