Nyheter och evenemang

ArchiProducts Design Award 2022 - vinnarplakett

Monolight-lösningen vinner Archiproducts Design Award 2022

Designa med dagsljus

Monolight-lösningen har vunnit Archiproducts Design Award 2022 i kategorin Building Shell. Monolight är en flexibel och elegant lösningen som är prefabricerad och gjord för att ge maximalt dagsljus.

VELUX Build for Life

Build for Life

Förändringens tid är nu

Build for Life förenar ledare inom arkitektur, vetenskap och forskning. Titta och få ovärderliga insikter från ledare i branschen, som omdefinierar hur byggnader ritas och upplevs av de boende.

Bild/logotyp av Red Dot Award – Vinnare 2020

VELUX Steplösning tilldelas Red Dot Award 2020

Bland de bästa inom produktdesign

VELUX Steplösning tilldelas Red Dot Award i kategorin produktdesign 2020. Den nya Step-lösningen har en unik stegstruktur.

Den nya Steplösningen är en av vinnarna i Archiproducts Design Awards 2019

Design som skapar maximalt med dagsljus

VELUX nya takljuslösning Steplösningen, är en av vinnarna i Archiproducts Design Awards 2019. Med sin unika stegstruktur är produkten specialutformad för att fungera i stora inglasade utrymmen som atrier.

Takljus – Step-lösning inifrån

VELUX Steplösning | Designa med maximalt med dagsljus

Ny produkt

Vi presenterar VELUX Steplösning, ett bättre sätt att designa för att släppa in dagsljus som ökar välbefinnandet. Vår senaste takljuslösning släpper in maximalt med dagsljus i stora atrier.

Träffa oss på BAU 2019

BAU-mässan 14–19 januari 2019

VELUX Commercial ställer ut på BAU i München från 14–19 januari i en monter tillsammans med VELUX Tyskland. Vi ser fram emot att träffa dig på andra våningen i montern för att visa våra VELUX takljusmoduler installerade i taket.