Service och support

VELUX Commercial erbjuder service och support genom hela byggprocessen. Med vår omfattande kompetens och breda erfarenhet kan du lita på oss för att säkerställa högsta kvalitet i varje fas av ditt projekt. Från design- och planeringsstadiet till smidig installation är vi här för att supportera dig. Med VELUX Commercial vid din sida får du komplett support till ditt projekt.

Service

Support

Med vår breda expertis står vi vid din sida för att supportera dig under hela projektets gång. Från den inledande planeringsfasen till slutlig driftsättning erbjuder vi en omfattande rad tjänster, inklusive projektplanering, genomförande av statiska beräkningar och utförande av detaljerade dagsljusberäkningar för att säkerställa optimerad prestanda och funktion för ditt projekt.

För att garantera att du har allt du behöver för att lyckas, tillhandahåller vi en mängd olika resurser och verktyg. Detta inkluderar tillgång till CAD/BIM-filer för smidig integrering i ditt projekts design, samt datablad och specifikationer för våra produkter. Dessutom erbjuder vi tillgång till vår kostnadsfria Daylight Visualizer, ett kraftfullt verktyg för dagsljusvisualisering som hjälper dig att optimera ditt projekt för maximal ljusinsläpp och energieffektivitet.

När det kommer till praktiska installationer och användning av våra produkter, strävar vi efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig. Vi tillhandahåller detaljerade underlag för underkonstruktion, tydliga installations- och underhållsinstruktioner samt informativa monteringsvideor. På så sätt kan du vara säker på att installationen går problemfritt och att du kan dra nytta av våra produkters fulla potential.

Vårt mål är att vara din föredragna partner och att ge dig den support och expertis du behöver för att lyckas med ditt projekt, oavsett om det handlar om planering, installation eller driftsättning.