Komplett takljussupport för entrepenörer och montörer

Support för entrepenörer och installatörer
På VELUX Commercial förstår vi hur viktigt det är att supportera dig, entreprenören och montören genom hela projektet - från produktval och teknisk support till installation och kundservice.

Vårt utökade produktsortiment, som samlar lösningar från Vitral, JET-GROUP och VELUX modulära takljusmoduler, gör att vi kan erbjuda ett bredare utbud av takljus till ditt nästa projekt.
Vi har också utökat vår expertis, kunskap och support vilket gör VELUX Commercial till din föredragna partner och leverantör av rätt takljus- och brandventilationslösning som uppfyller dina specifika behov, vare sig det gäller industriella, kommersiella eller offentliga byggnader.

Support från start till slut 

Se vår video om end-to-end support för kommersiella dagsljuslösningar för entreprenörer och installatörer.

Produktsortiment för takljus

Vårt kompletta sortiment av takljus och tillbehör ger dig det mest robusta, hållbara och innovativa utbudet av kupoler, lanterniner och glastaksystem på den kommersiella marknaden. I kombination med vår omfattande service garanterar våra produkter rätt dagsljuslösning för ditt nästa projekt.
Utforska vårt produktsortiment 
Bild på hela utbudet av lösningar från animationen

Designsupport

Våra omfattande designverktyg VELUX Daylight Visualizer och våra BIM-objekt gör det möjligt att optimera projektdesignlösningar som säkerställer efterlevnad och produktspecifikation.
Läs mer om VELUX Daylight Visualizer  
VELUX Daylight Visualizer

Planering & leverans 

Vi vet hur viktig planering är för ditt byggprojekt och hur en förändring eller försening i planen kan ha en dominoeffekt på teamets förmåga att arbeta när de behöver. När du beställer från oss tillhandahåller vi leveranstider och leveransdatum så att du kan förbereda exakta installationsplaner på plats.
Visa bild (er) av lösningar som levereras på arbetsplatsen

John Hansen

Projektleder HS Hansen A/S

Vi ville hitta en partner som snabbt kunde försegla byggnaden. Monteringen av 420 VELUX takljus moduler fönster slutfördes på bara 15 arbetsdagar.

Installationsstøtte

Du och dina team kan få support och hjälp för att montera hela produktsortimentet på plats och utanför anläggningen. Dina team kommer att ha tillgång till monteringsmanualer, videor och utbildning på plats. Vi  har också sammarbet med några av landets bästa installatörer när dem kommer till takljuslösningar och därför kan du vara säker på att din lösning blir säkert installerad och håller högsta standard.  
 
 
Visa bild (er) av entreprenörer som installerar lösningar på plats

Eftermarknad & support

Våra lösningar kommer med våra omfattande garantier, som minskar risken och ger sinnesfrid. Våra dedikerade experter är redo att diskutera dina installerade lösningar om du har frågor under produktens livstid.

Läs mer om vår kundservice

Kontakta oss 

Från produkt- och monteringssupport till vår omfattande kundservice, VELUX Commercials kompletta, tillförlitliga support säkerställer att vi alltid är där när vi behövs.

Kontakta oss idag för att diskutera dina projektbehov med våra dagsljusexperter.
Brochyr för entrepenörer