Broschyrer och instruktioner

Huvudbroschyr

VELUX takljusmoduler – avancerade, innovativa och helt integrerade

Läs mer om de olika konfigurationerna för takljusmoduler och kompletterande produkter som hjälper dig att skapa en optimal inomhusmiljö.

VELUX takljusmoduler – Huvudbroschyr

Underkonstruktionsdokument

Installationsanvisningar

Ladda ned installationsinstruktionerna nedan

​​

Dokument för slutinspektion

Syftet med slutinspektionen är att säkerställa optimal funktionalitet och säkerhet för VELUX modulära takljusmoduler. Slutinspektionen utförs av installationsföretaget.

Slutinspektionen inkluderar: Visuell inspektion av VELUX modulära takljusmoduler för att säkerställa funktionalitet och säkerhet. Dokument överlämnas till kund eller projektledare.

European Technical Assessment