Om VELUX Commercial

Dagsljus- och ventilationslösningar för industriella, kommersiella och offentliga byggnader.

Video: Vi är VELUX Commercial  

VELUX förvärvade JET Group och Vitral 2018 och etablerade divisionen VELUX Commercial i början av 2019. Nu arbetar VELUX Commercial som ett företag och erbjuder stöd genom hela processen från specifikation till leverans och underhåll av dagsljus- och ventilationslösningar.

VELUX Commercial strävar efter att vara din föredragna partner för takljuslösningar, komfortventilation och brandventilation i kommersiella byggnader.

Vårt team av dagsljus- och ventilationsexperter lyssnar noga på dina specifika behov och hjälper dig att välja den bästa och säkraste lösningen. De ser till att den installeras och fungerar korrekt samt att den underhålls.

Som en del av VELUX Gruppen litar vi på den dagsljus- och ventilationskompetens som vi byggt upp under de senaste 80 åren och vi är fast beslutna att erbjuda det mest robusta, hållbara och innovativa utbudet av kupoler, takljuslösningar och glastaksystem på den kommersiella marknaden.

Vi är VELUX Commercial

Läs mer om VELUX Commercials globala produktplattform och hur vi kan hjälpa dig genom hela byggprocessen.

Brochure: Vi är VELUX Commercial

Det här är VELUX Commercial

VELUX Commercials produktplattform består av 5 huvudkategorier. 

Project support for a skylight solution

Ditt projekt

VELUX Commercial-teamet finns här för att hjälpa till under alla steg i projektet – från det första konceptet till utvärderingen av planerna.