Ny takljuskupol i akryl ger estetiskt tilltal, ökad säkerhet och en effektiv installationsprocess

Lansering av produkt

Vi är stolta över att kunna erbjuda inte bara en praktisk lösning, utan också ett elegant och estetiskt val för alla industriella, kommersiella och offentliga byggnader.

Pyramid takljuskupol i akryl

Pyramid takljuskupol i akryl

Med den nya takljuskupolen i akryl är installationsprocessen enklare än någonsin tidigare.

Med fokus på enkelhet och effektivitet har vi utvecklat en enkel och ergonomiskt utformad produkt med en installation som går snabbt och smidigt. Det sparar inte bara tid, utan skapar också en felfri installation varje gång. Våra takljuskupol i akryl installeras enkelt och exakt uppifrån, vilket säkerställer en centralt placerad kupol på ramen. Den lätta konstruktionen förbättrar också ergonomin vid hantering och installation så att du kan arbeta bekvämt och effektivt.

Karsten Nielsen

Lokal produktchef

Vi är otroligt glada över att kunna presentera vår nya takljuskupol i akryl som passar för industriella, kommersiella och offentliga byggnader. En lätt, låg och superelegant takljuskupol till ett mycket konkurrenskraftigt pris.
En säker lösning som uppfyller kraven för fallskydd enligt DS/EN 1873:2014+A1:2016 SB1200.

Säkerhet är ett kärnvärde

Vårt engagemang sträcker sig längre än att bara tillhandahålla en praktisk lösning.

Säkerhet är ett kärnvärde för oss, vilket är anledningen till att SB1200 fallskydd är standard för våra takljuskupoler i akryl. Detta skyddar installatörerna och skapar en säker arbetsmiljö. Säkerhet är en självklarhet i allt vi gör och vi tror att en säker arbetsmiljö leder till ökad effektivitet, trygghet och enastående resultat.

Vi vill frigöra potentialen och möjligheterna så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något - ditt arbete. Vårt fokus på enkel installation och förbättrad ergonomi säkerställer en smidig installationsprocess och imponerande resultat.

Installatör av takljuskupol i akryl

Installatör av takljuskupol i akryl

Öppen takljuskupol i akryl i 2-skikts opal

Öppen takljuskupol i akryl i 2-skikts opal

Inbyggd dräneringsskena för optimalt ljus

Våra takljuskupoler i akryl är konstruerade med en inbyggd dräneringsskena som effektivt minimerar vatten- och smutsavlagringar. Detta säkerställer en klar och transparent yta som ger maximalt ljusinsläpp och enastående estetik i alla utrymmen.

Den unika kupolkonstruktionen med inbyggd dräneringsskena minimerar det välkända problemet med vatten- och smutsavlagringar mellan kupolen och aluminiumramen. För dig innebär det mindre underhåll och minskad risk för vatteninträngning.

En estetisk lösning

Den nya takljuskupolen i akryl är utformat med minimal höjd och finns i olika färger, vilket gör att takljuskupolen i akryl harmonisera med taket eller skapa kontraster. 

Möjligheterna att skapa projektspecifikt ljusinsläpp och estetik i dina kommersiella byggnader är oändliga med VELUX Commercial's nya takfljuskupol i akryl. Vårt produktsortiment omfattar olika varianter, inklusive 2, 3, 4 eller 5-skikt i både klar och opal.

Med ett brett urval kan du skapa önskad ljusnivå och estetiskt uttryck både inomhus och utomhus.

Takljuskupol i akryl 2-skikt klar ljus

Takljuskupol i akryl 2-skikt klar ljus

Närbild på takljuskupol i akryl

Närbild på takljuskupol i akryl

Upplev den förbättrade funktionaliteten och estetiken med vår nytolkning av den klassiska takljuskupolen i akryl.
Kontakta oss idag för att lära dig mer om vår nya produkt från VELUX Commercial.