Överväganden vid renovering av takljus i kommersiella byggnader

Ladda ner din gratisguide för renovering av takljus

VELUX Commercials guide för renovering av takljus
Det förväntas att 75% av de byggnader vi använder idag fortfarande kommer att vara med oss år 2050 och behovet av renoveringar av kommersiella takljus kommer sannolikt bara att öka för att säkerställa att dessa byggnader bibehåller sina prestanda.

Byggägare och operatörer står därför inför att se till att deras tillgångar förblir funktionella och säkra, samtidigt som de förbättrar komforten för byggnadsanvändare inför förändrade klimat och ständigt förändrade byggbehov och regler.

Med hjälp av vår dagsljusexpertis och kunskap inom den kommersiella sektorn har vi sammanställt en guide för renovering av takljus i kommersiella byggnader, inklusive restaurering, som ett erkännande av de många byggnadsöverväganden som designers, arkitekter och entreprenörer står inför idag.

Några av de områden som omfattas av vår kostnadsfria guide inkluderar:

  • En översikt över hela renoveringsprocessen och hur den erbjuder möjligheter att förbättra dagsljus och ventilation genom specifikation och installation av nya takljuslösningar.
  • Drivkrafterna för renovering i olika kommersiella sektorer och överväganden baserade på byggnadsanvändningen.
  • Behovet av specialiserad teknisk support under ett renoveringsprojekt för att uppnå bästa resultat - från design till installation, följt av service och underhåll.

Ladda ner vår kostnadsfria e-bok och lär dig mer om de viktigaste övervägandena vid renovering av takljus i kommersiella projekt och hur vårt kompletta sortiment av lösningar kan hjälpa ditt projekt att tillgodose byggnadens och dess användares behov.

Ladda ner e-boken